Produkten har blivit tillagd i varukorgen
CartDin varukorg är tom!  
Skip Magosan 90 kapslar Skip Magosan 90 kapslar
Varumärke: SkipArtikelnummer: 1300

Skip Magosan 90 kapslar

258 krFraktfri produkt
Finns i lager
Beställningsvara
.
Beställningsvara

Fraktfritt!

Gasbildning och uppsvälldhet kan vara tecken på dålig matsmältning.
Förbättrad matsmältning ger ökat välbefinnande. Din förmåga att smälta och absorbera föda minskar med åldern. MAGOSAN bryter ner fett, kolhydrater och protein.

 

VAD A?R ENZYMER?
Ett enzym (från grekiska en, “i”, och zyme, “jäst”) är ämnen som påskyndar kemiska reaktioner utan att själv förbrukas. Eftersom biologiskt liv bygger pa? kemiska reaktioner är enzymerna en förutsättning för allt liv. De kemiska reaktionerna som vårt liv bygger på skulle ta för lång tid vid vår kroppstemperatur om inte enzymerna fanns till hands.

VAD GÖR ENZYMER?
Enzymer påskyndar nedbrytningen av den föda vi stoppar i oss. Eftersom all vår föda måste brytas ned i matsmältningssystemet för att vi skall kunna utnyttja dess näringsämnen är förekomsten av enzymer livsnödvändigt. Utan enzymer skulle födan inte brytas ned tillräckligt och därigenom inte kunna tas upp av kroppen.

VARFÖR SKALL DU ANVÄNDA MAGOSAN?
Verkar i både mage och tarm. Bryter ned fett, proteiner, kolhydrater samt fibrer och olika sockerarter. Har alla enzymer som behövs för att bryta smälta en måltid. Har 16 olika vegetabiliska enzymer i vegetabiliska kapslar. Verkar längs hela matsmältningssystemet p.g.a. brett aktivt pH intervall. Väl avvägd sammansättning och styrka på ingående enzymer. Den helt enkelt mest kompletta pa? marknaden.

Per kapsel:
Lipas                         800 FTP
Amylas                    6.500 DU
Proteas 4,5            20.000 HUT
Bromelain             500.000 FCCPU
Glucoamylas                 10 AGU
Alpha-galactosidas       150 GaIU
Lactas                    1.000 ALU
Peptidas                 2.500 HUT
Pectinas                      15 endo-PGU
Proteas 3,0                 15 SAPU
Phytas                        10 FTU
Cellulas                      225 CU
ß-glucanas                   15 BGU
Xylanas                      325 HCU
Hemicellulas               325 HCU
Invertas                    225 SU


Alpha-galactosidas
Bryter ned: Råa grönsaker och bönor
Kemi/biologi: Raffinos och stachyos (oligosackarider)
 
Amylas-glucanas
Bryter ned: Potatis, Pasta, Ris
Kemi/biologi: Stärkelse och glykogen (polysackarider)*. Finns i vår saliv. Reglerar histamin när det tas på fastande mage.
 
Beta-glucanas
Bryter ned: Korn, havre och vete.
Kemi/biologi: Speciellt fördelaktigt för personer som har svårt att smälta spannmålsbaserade produkter. Särskilt glucan.
 
Bromelain
Bryter ned: Proteinföda som kött och fisk
Kemi / Biologi: Protein - effektiv pH-skala 4,0 - 9,0. Har en antiinflammatorisk funktion.

 

Cellulas
Bryter ned:Frukt och grönsaker
Kemi / Biologi: Fibrer till socker. cellulosa och kitin.
 
Glucoamylas
Bryter ned: Potatis, Pasta, Ris
Kemi / Biologi: Maltsocker till glukos (polysackarider, till enkla sockerarter). Glucoamylas verkar i synergi med amylas för att fullfölja matsmältningen av.

 

Hemicellulas
Bryter ned: Vegetabilisk föda
Kemi / Biologi: Främst polysackarider som finns i växter.
 
Invertas
Bryter ned: Sötsaker, Vitt socker, Fikabröd, Sylt, Marmelad
Kemi / Biologi: Socker till glukos och fruktos. Främst sackaros* och maltos till enkla sockerarter. Invertas är ett viktigt enzym vid sockerintolerans.

 

Laktas
Bryter ned: Mjölkprodukter eller produkter som har mjölk som ingrediens.
Kemi / Biologi: Laktos (mjölksocker) till enkla sockerarter. Laktas är ett viktigt enzym vid laktosintolerans.
 
Lipas
Bryter ned: Fet mat ex. såser, glass, friterade maträtter
Kemi / Biologi: Sönderdelar lipider (fett) till glycerol och fria fettsyror. Enzymet förbättrar fettförbränningen och hjälper till att minska kolesterolet.
 
Pectinas
Bryter ned: Frukt o Grönt
Kemi / Biologi: Koagulerande enzym. Bryter ner kolhydrater som pektin*, som finns i många frukter och grönsaker.
 
Peptidas
Bryter ned: Kött, Fisk, Ägg, Bönor, Mjölk
Kemi / Biologi: Peptidas-enzymerna spjälkar de hormonliknande peptiderna till aminosyror.. Protein - effektiv pH-skala 3,25 - 7,5
 
Fytas
Bryter ned: Müssli, Fullkorn, Nötter, Bönor
Kemi / Biologi: Bryter ner kolhydrater, särskilt fytinsyra som finns i sädesslag och vegetabilier. När fytinsyran bryts ner underlättas upptaget av mineraler.
 
Proteas 3,0
Bryter ned: Kött, Fisk, Ägg, Bönor, Mjölk
Kemi / Biologi: Protein - effektiv pH-skala 2,75 - 4,7. Proteas bryter effektivt ner proteiner till aminosyror. Enzymet förenar sig med alfa 2-makroglobulin för att stödja immunfunktionen när den tas på fastande mage.
 
 
Proteas 4,5
Bryter ned: Kött, Fisk, Ägg, Bönor, Mjölk
Kemi / Biologi: Protein - effektiv pH-skala 2,75 - 4,7. Proteas bryter effektivt ner proteiner till aminosyror. Enzymet förenar sig med alfa 2-makroglobulin för att stödja immunfunktionen när den tas på fastande mage.
 
 
Xylanas
Bryter ned: Frukt, Bär, Bönor, Grönsaker, Baljväxter, Havregryn, Havrekli.
Kemi / Biologi: En typ av hemicellulas. Enzymet bryter främst ner lösliga fibrer.

Innehåll & näringsdeklaration:

per 2 kapslar
Lipas: 1600 FTP
Amylas: 13000DU
Proteas 4.5: 40000 HUT
Bromelain: 1000000FCCPU
Glucoamylas: 20 AgU
Alpha-galactosidas: 300 gaIU
Lactas: 2000 ALU
Peptidas: 5000 HUT
Pectinas: 30 endo-PgU
Proteas 3.0: 30 SAPU
Phytas: 20 FTU
Cellulas: 450 CU
ß-glucanas: 30 B gU
Xylanas: 900 HCU
Hemicellulas: 650 HCU
Invertas: 450 SU

per 6 kapslar
Lipas: 4800 FTP
Amylas: 39000 DU
Proteas 4.5: 12000 HUT
Bromelain: 3000000 FCCPU
Glucoamylas: 60 AgU
Alpha-galactosidas: 900 gaIU
Lactas: 6000 ALU
Peptidas: 15000 HUT
Pectinas: 90 endo-PgU
Proteas 3.0: 90 SAPU
Phytas: 60 FTU
Cellulas: 1350 CU
ß-glucanas: 90 B gU
Xylanas: 2700 HCU
Hemicellulas: 1950 HCU
Invertas: 1350 SU

Lipas, amylas, proteas 4.5, bromelain, glucoamylas, alpha-galactosidas, lactas, peptidas, pectinas, proteas 3.0, phytas, cellulas, ß-glucanas, xylanas, hemicellulas, invertas. Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, medellångkedjigatrglycerider). Hydroxipropylmetylcellulosa i kapselskal.

Fakta om produkten:
  • Tillverkade i Sverige
  • Hjälper till att bryta ned födan
  • Innehåller 16 matsmältningsenzymer
  • Fri från sötningsmedel
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
  • Vegetarisk

Ursprungsland:
SE


Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information