Göteborgs Hantverkschoklad tillverkar choklad helt från grunden i en liten fabrik belägen i Göteborg, småskaligt och hantverksmässigt. De använder bara rena och äkta råvaror och tillsätter inga onödiga ingredienser såsom lecitin eller vanilj. Alla ingredienser är dessutom ekologiskt certifierade - helt enkelt bättre för dig och bättre för miljön. Göteborgs Hantverkschoklad utgår alltid från kakaobönan när de tillverkar sin choklad (även kallat bean-to-bar). De rostar först bönorna varsamt för att sedan stenmala dem tillsammans med övriga ingredienser tills smak och munkänsla är optimal.
Innerförpackningen är tillverkad av stärkelse och är 100% biologiskt nedbrytbar, Ytterförpackningen kommer från FSC-märkt, ansvarsfullt odlad skog.
Ingredienser
Kakaobönor*, Rörsocker*, Kakaosmör*, MJÖLKpulver*, Lakrits*.
*Ekologisk
Kakaohalt 55%
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter