Vegan, gluten- och laktosfri. La Perla bjuder på mjölkchokladpralin gjord på kokosmjölk i kombination med cashew och riskrisp. Kvalitet som känns i varje tugga. Ca 15 g.
Ingredienser: cashewnötter, rårörsocker, kokosmjölkpulver (12 %), kakaomassa, kakaosmör, kexbitar (rismjöl, socker, majsstärkelse, majsmjöl, solrosolja, bambufiber, sojamjöl, emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, karameliserat socker, kakaopulver, arom: naturlig vanilj), kakaopulver, glukossirap, Emulgeringsmedel: sojalecitin, mono och diglycerider av fettsyror (av vegetabiliskt ursprung), arom: naturlig vanilj.
Markerad text tydliggör allergener. Kan innehålla spår av mjölk, jordnöt, ägg och andra nötter. Glutenfri. (Cashewnöt och kokosmjölk inte från EU.)
Producent La Perla - Ursprung Italien
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter