Produkten har blivit tillagd i varukorgen
CartDin varukorg är tom!  
Varumärke: OmbarArtikelnummer: 9688

Ombar Choklad Mörk 72% Bakteriekultur 70 g EKO

53 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

Ombars 72 %-iga chokladkaka är delikat och välbalanserad, med blommiga smaktoner. Denna bean to bar-choklad är gjord med helt naturliga ingredienser och är berikad med levande bakteriekultur.

Ombars choklad görs på orostad kakao för att bevara kakaobönans värmekänsliga polyfenoler, vilket säkerställer att chokladen förblir näringsrik och full av smak, så naturligt som möjligt.

 

Ingredienser:
Rå kakao*^, kokossocker*, kakaosmör*, levande bakteriekultur Lactobacillus acidophilus (4 miljarder CFU). *Ekologiskt certifierad ingrediens. ^Rättvist handlat certifierat i enlighet med Fair for Life-standarden (63%). Minst 72% kakao.
 
Energi (kJ/kcal): 2420/583
Fett (g): 44.0
varav mättat (g): 27.0
Kolhydrater (g): 43.0
varav sockerarter (g): 25.0
Protein (g): 9.3
 
Salt (g): 0.10

 

Produktbeteckning

Ekologisk mörk choklad med bakteriekultur.

Allergener

Kan innehålla spår av hasselnöt, pistasch och mandel.

Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information