Produkten har blivit tillagd i varukorgen
CartDin varukorg är tom!  
Kung Markatta Kokosmjöl Eko 200 g Kung Markatta Kokosmjöl Eko 200 g
Varumärke: Kung MarkattaArtikelnummer: 4190

Kung Markatta Kokosmjöl Eko 200 g

Kokosmjöl, 200 g

?

Färska ekologiska kokosnötter kallpressas först på olja, vartefter de varsamt torkas och mals till ett fint mjöl, vilket gör att de naturliga näringsämnena bevaras. Mjölet är mycket rikt på fiber och har en tydlig kokossmak. Kan användas i matlagning för smaksättning och är ett enkelt sätt till att få i sig mer fibrer. Kokosmjöl kan även upp till en viss mängd ersätta vanligt mjöl vid bakning. Det går även bra att tillsätta kokosmjöl i smoothies eller strö över morgonfilen tillsammans med müsli.

 

Vill du prova att byta ut ditt vanliga mjöl mot kokosmjöl när du bakar eller lagar mat?
Tyvärr är det inte så enkelt att man bara kan ta ett recept och byta ut mängden ”vanligt mjöl” mot samma mängd kokosmjöl. Kokosmjöl innehåller inte gluten och binder därmed inte ihop kakor och andra bakverk lika bra som vanligt mjöl gör. Exempel på andra produkter som man kan använda sig av och som fungerar som bindmedel är ägg och fiberhusk. Nötmjöl kan även på grund av bristen på gluten inte jäsa.

 

Kokosmjöl drar åt sig mycket mer vätska än vanligt mjöl, vilket kan vara värt att tänka på så att inte kakan du bakar blir för torr. Prova dig fram när du bakar , är smeten god och lagom kletig är det stor chans att det färdiggräddade slutresultatet också blir bra! Tänk på att inte låta kakan stå för länge i ugnen, det gör även den godaste kakan torr och tråkig. Om du är nybörjare och inte bakat med kokosmjöl förr så börja med så prova våra recept här som redan är provlagade och garanterad goda!

?

Innehåll:

Kokosmjöl från malet och pressat fruktkött från färsk kokos*

* = KRAV-ekologisk ingrediens ?



Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Kokosmjöl, 200 g

?

Färska ekologiska kokosnötter kallpressas först på olja, vartefter de varsamt torkas och mals till ett fint mjöl, vilket gör att de naturliga näringsämnena bevaras. Mjölet är mycket rikt på fiber och har en tydlig kokossmak. Kan användas i matlagning för smaksättning och är ett enkelt sätt till att få i sig mer fibrer. Kokosmjöl kan även upp till en viss mängd ersätta vanligt mjöl vid bakning. Det går även bra att tillsätta kokosmjöl i smoothies eller strö över morgonfilen tillsammans med müsli.

 

Vill du prova att byta ut ditt vanliga mjöl mot kokosmjöl när du bakar eller lagar mat?
Tyvärr är det inte så enkelt att man bara kan ta ett recept och byta ut mängden ”vanligt mjöl” mot samma mängd kokosmjöl. Kokosmjöl innehåller inte gluten och binder därmed inte ihop kakor och andra bakverk lika bra som vanligt mjöl gör. Exempel på andra produkter som man kan använda sig av och som fungerar som bindmedel är ägg och fiberhusk. Nötmjöl kan även på grund av bristen på gluten inte jäsa.

 

Kokosmjöl drar åt sig mycket mer vätska än vanligt mjöl, vilket kan vara värt att tänka på så att inte kakan du bakar blir för torr. Prova dig fram när du bakar , är smeten god och lagom kletig är det stor chans att det färdiggräddade slutresultatet också blir bra! Tänk på att inte låta kakan stå för länge i ugnen, det gör även den godaste kakan torr och tråkig. Om du är nybörjare och inte bakat med kokosmjöl förr så börja med så prova våra recept här som redan är provlagade och garanterad goda!

?

Innehåll:

Kokosmjöl från malet och pressat fruktkött från färsk kokos*

* = KRAV-ekologisk ingrediens ?

Innehåll & näringsdeklaration:

per 100 g
Energi: 1363 kJ / 330 kcal
Fett: 12 g
varav mättat fett: 10,8 g
Kolhydrater: 15 g
varav sockerarter: 15 g
Protein: 16,2 g
Salt: 0,15 g
Fiber: 42,5 g

Kokosmjöl**. *KRAV. **EU-ekologisk.

Fakta om produkten:
  • Ekologisk

Ursprungsland:
LK


Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information