Efter att de vackra ljusblå blommorna gjort sitt är det dags för torkning, rötning, repning, bråkning, skäktning och häckling, innan det går att väva lintyg. Fröna då? Ja, dem kan du äta som de är i gröten, müslin eller i brödbaket. Hela linfrö är bra för din mage, men vill du komma åt alla de goda näringsämnena så tugga dem gärna. Linfrön är rika på protein, fibrer, mineraler och innehåller mycket fleromättade fettsyror. Prova på att strö lite linfrön över salladen, både snyggt, gott och nyttigt. Maxrekommenderat intag är 2 msk per person och dag. Förvaring Oöppnad förpackning: svalt och torrt. Öppnad förpackning: svalt och torrt. Hållbarhet Öppnad förpackning: se Bäst-före-datum.
Blanda linfrön i brödbaket, eller gröten. Bra för magen. Linfrön är rika på viktiga mineraler och fleromättade fettsyror. Rekommenderat intag per dag är 1-2 matskedar
Innehåll: Ekologiska linfrön* * = KRAV-godkänd vara
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter