Produkten har blivit tillagd i varukorgen
CartDin varukorg är tom!  
Varumärke: RawFoodShopArtikelnummer: 113108

RawFoodShop Johannesbrödkärnmjöl EKO 400g

298 kr
Finns i lager
Beställningsvara
.
Beställningsvara

Johannesbrödkärnmjöl (Carobmjöl) kan användas till LCHF bakning och som stabiliseringsmedel i matlagning. 

Johannesbröd innehåller lika mycket vitamin B1 som sparris och jordgubbar, lika mycket niacin som bönor, linser och ärtor och mer vitamin A än aubergine, sparris och rödbetor. Den innehåller också vitamin B2, kalcium, magnesium, kalium, järn, mangan, krom och koppar. Johannesbröd innehåller i genomsnitt 8% protein och är en utmärkt källa till fibrer. Low carb - glutenfri.

Ingredienser: Finpulveriserade ekologiska johannesbrödkärnor (100%).

Ursprungsland: Tyskland.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

Näringsvärde per 100 g:

Energi: 159 kJ/38 kcal,

Fett: 0,9 g,

-varav mättat fett: 0 g,

Kolhydrater: 1 g,

-varav sockerarter: 0 g,

Protein: 6,5 g,

Salt: 0,2 g.

Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information