Brunt rismjöl görs på hela kärnan med skalet kvar och innehåller en generös mängd fibrer. Riset har en nötaktig smak och fungerar bra som bas i en glutenfri mjölblandning.
Av rismjölet kan man även koka välling eller gröt. Rismjöl kan även användas till redningar av såser och soppor, som ingrediens i plättar, pannkakor och glutenfritt bröd. Glutenfritt.
Ingredienser: Ekologiskt brunt rismjöl, hela kärnan med skal (100%).
Ursprungsland: Italien.
Förvaring: Förvaras torrt och svalt.
Näringsvärde per 100g:
Energi: 1506,2 kJ/ 360 kcal,
Fett: 2,8 g,
- varav mättat fett: 0 g,
Kolhydrater: 72 g,
- varav sockerarter: 0,9 g,
Protein: 7,2 g,
Salt: 0 g.
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter