Produkten har blivit tillagd i varukorgen
CartDin varukorg är tom!  
Varumärke: BiofoodArtikelnummer: 5533

Biofood Shoyu Sojasås EKO 250 ml

46 kr
Finns i lager
Beställningsvara
.
Beställningsvara

Shoyu innehåller vete och är alltså inte glutenfri.

 

Shoyu är en mild japansk sojasås som fermenterats och lagrats på fat. Shoyo kan med fördel användas som bordsås, krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter. Det som skiljer shoyu från kusinen tamari är att den har en rundare, mildare smak och innehåller gluten.

 

Ingredienser: Vatten, SOJAbönor*, VETE*, Aspergillus oryzae* (jäsningsämne från ris), havssalt. *Ekologiskt certifierad råvara.

Energi (kJ/kcal): 240/57

Fett (g): <0,1

varav mättat (g): <0,1

Kolhydrater (g): 6,1

varav sockerarter (g): 0,6

Protein (g): 8,0

Fiber (g): <0,5

Salt (g): 16,5

 

Allergener

Innehåller sojabönor och gluten.

Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information