Vi har ett spännande tillskott till våra smaksättare: Ekologisk Yuzu Ponzu. Det är en traditionell japansk umami-rik smaksättare som kombinerar syrlighet från yuzu citrusjuice med naturligt bryggd sojasås. Används på sallader, för att smaksätta dressingar eller som dippsås till gyoza dumplings och tempura.
Ingredienser: SOJAsås* (39%) (vatten, SOJAbönor*, VETE*, havssalt, etanol*), risvinäger* (vatten, fermenterat ris*), rissirap*, yuzujuice* (13%), vatten, mirin* (klibbris*, shochu* [vatten, fermenterat ris*], fermenterat ris*), kombu havsalg-extrakt (vatten, kombu, salt), havssalt. *Ekologiskt odlad
Näringsvärde | g per 100g |
---|---|
Energi kJ: | 433 |
Energi kCal: | 103 |
Fett: | 0.1 |
varav mättat: | 0 |
Kolhydrater: | 21 |
varav sockerarter: | 13 |
Protein: | 3.8 |
Salt: | 7.1 |
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter