Produktbeskrivning
Vegetabiliska enzymer i vegetabilisk kapsel.
Helazym används som ersättning för de enzymer som går förlorade vid matlagningen. Tas till måltid.
Innehåll per kapsel
-----------------------------------------------------------------
Proteas (pH 2,0-8,0) 40 000 HUT
Amylas (pH 3,0-8,0) 6 000 DU
Lipas (pH 3,0-8,5) 100 LU
Cellulas (pH 2,0-7,0) 300 CU
Laktas (pH 2,0-8,0) 200 LacU
Sukras (pH 3,0-7,5) 20 INVU
Maltas (pH 3,5-9,5) 70 DP
Glukoamylas (pH 3,0-8,0) 30 AGU
Mikrokristallin cellulosa
Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa
Rekommenderad dos
------------------------------------------------------------------
1-3 kapslar till måltid
Överskrid inte rekommenderad dos.
TRAPPA UPP FÖRSIKTIGT
Personer med känslig mage kan uppleva ökad gasbildning i början. Prova då med 1/2 kapsel efter maten under några veckors tid och öka sedan dosen.
Kapseln kan öppnas och innehållet strös över maten om så önskas.
VEGETABILISKA ENZYMER
Helazym® innehåller renade enzymer, utvunna från vegetabiliska källor.
Enzymerna bildas av olika mikroorganismer varav svamparna Aspergillus Oryzae och Aspergillus Niger är de främsta.
Enzymer från Aspergillus har en långvarig användning inom livsmedelsindustrin i Asien och i västra delen av Stilla Havet för framställning av exempelvis soja- och misoprodukter.
Förvaring: Torrt och oåtkomligt för barn.
Hållbarhet: 4 år från produktionsdatum.
Kosttillskott kan inte ersätta varierad kost.
MILDARE ALTERNATIV
Mildare alternativ för mycket känsliga personer är Bromelain och Aloe Vera Juice.