Glutenfri & sockerfri brödmix
Lågkolhydrat & proteinrik
Fri från vetemjöl & mjölk
Fiber- och proteinrikt veganskt bröd med förbättrad smak och textur.
Sukrin Fiberbröd är ett nyttigare alternativ för dig som vill ha ett gott bröd med högt fiberinnehåll och låg kolhydrathalt. Det är veganskt, magvänligt och rikt på både fiber och protein. Den förbättrade texturen och smaken gör det till ett perfekt tillägg till en balanserad kost.
Instruktioner:
1. Förvärm ugnen till 200 °C.
2. Häll brödmixen i en skål och tillsätt 350 ml vatten. Blanda väl.
3. Låt smeten vila i cirka 5 minuter så att den tjocknar.
4. Forma bröd eller frallor med fuktiga händer och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
5. Grädda utan form i ca 60 minuter tills brödet är gyllene. För frallor: grädda i 25-30 minuter.
Näringsinnehåll per 100 g färdigt bröd:
Energi | 701 kJ / 169 kcal |
Fett | 9,2 g |
- varav mättade fettsyror | 1,4 g |
Kolhydrater | 2,3 g |
- varav sockerarter | 0,7 g |
Kostfiber | 17 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1,3 g |
Ingredienser:
Frö och kärnor (solros, psyllium, sesam, pumpa, linfrö), fibrer (sockerbeta, havre, ärtor), sesammjöl, ärtprotein, fettreduserat linfrömjöl, smakförstärkare (erytritol), mineralsalt (kaliumklorid, natriumklorid), jäsmedel (difosfat, natriumbikarbonat).
Instruktioner: 1. Förvärm ugnen till 200 °C. 2. Häll brödmixen i en skål och tillsätt 350 ml vatten. Blanda väl. 3. Låt smeten vila i cirka 5 minuter så att den tjocknar. 4. Forma bröd eller frallor med fuktiga händer och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 5. Grädda utan form i ca 60 minuter tills brödet är gyllene. För frallor: grädda i 25-30 minuter. 6. Låt svalna på galler. Förvara brödet i kylskåpet.
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter