Baka ekologiskt och glutenfritt - enkelt!
Psyllium är den viktigaste ingrediensen när du bakar glutenfritt. Det ersätter nämligen gluten i det glutenfria mjölet. Gluten gör så att brödet blir luftigt, spänstigt och ger brödet volym. När man bakar med ett glutenfritt mjöl måste därför addera något som har samma egenskaper men som är glutenfritt. Psyllium bidrar med samma egenskaper till ett glutenfritt bröd eller annat bakverk som gluten gör till ett vanligt bröd.
Ersätter gluten vid bakning
Binder vätska
Ger bättre konsistens
Smular mindre
Ger brödet mer volym
Ekologisk psyllium är snällare mot naturen och sällare mot dig. Odlat utan bekämpningsmedel och med rättvisa förhållanden för alla inblandade. Tänk att kunna bjuda dina vänner på riktigt gott hembakat glutenfritt och ekologiskt bröd. En riktigt drömfrukost helt enkelt!
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter