En choklad med ett ursprung på 70% kakaoinnehåll och en nötig maltkaraktär. Gjord av La Campesina kooperativ med Trinitario fin smak kakao, som växer i och runt naturreservaten Cerro Musún och Cerro Quirraguas och skördas av små gårdar. En vacker, naturlig kakao som förenas med lite rårörsocker.
Doftnoter: torkad frukt med toner av jäsning, nötig karamelsmak med inslag av malt
Smaknoter: rostade nötter med en arom av malt och karamell samt inslag av grädde, subtila toner av frukt (syltorkad frukt som bär och russin), nötig maltfinish med fruktiga accenter
2 x 35 g barer
Ingredienser:
kakaomassa ° *, rårörsocker ° *, kakaosmör ° *
choklad med kakaobönor från Nicaragua.
Kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 70%
* rättvis handel, totalt handelsinnehåll: 100%
° från kontrollerad organisk odling
Kan innehålla spår av alla typer av nötter, jordnötter, mjölk, sesam och soja.
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter