Naturligt glutenfritt och nötfritt mjöl från jordmandel (chufa). Chufan är ingen nöt/mandel, därför kan nöt- och mandelallergiker konsumera den.
Användning
Jordmandelmjöl är glutenfritt kan användas som ersättning för mandlar och andra nötter i bakning och matlagning. Är rik på protein, mineraler och fibrer och har en nötaktig smak.
Latinskt namn: Cyperus esculentus
Ingredienser: Jordmandelmjöl
Ursprung: Västafrika
Förvaring: Förvaras torrt och svalt
Näringsvärde per 100 g
Energivärde: 1673 kj / 400 kcal
Fett: 23,3 g
- varav mättat fett: 6,7 g
Kolhydrater: 63,3 g
- varav sockerarter: 30 g
Protein: 33,3 g
Fiber: 6,7 g
Salt: 0,01 g
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter