La Bio Idea pasta görs på Sicilien av Fattoria Barbagallo, en familjedriven verksamhet som grundades 1911. I över hundra år har Barbagallo gjort välsmakande pasta på traditionellt vis av det bästa durumvetet från Sicilien.
Det behövs inte bara rätt ingredienser i rätt proportioner utan ett speciellt handlag av mjölet och degen samt rätt form på pastan. det är det som skiljer La Bio Ideas pasta från annan pasta. Barbagallo utvärderar kvalitén på vetet, maler det i 24 steg och torkar pastan långsamt i låga temperaturer. Allt detta bidrar till den slutliga kvalitén på La Bio Ideas pasta. När det glider ner i det kokande vattnet fylls köket av en subtil doft och resultatet blir en fullkomligt utsökt pasta som är fylld av passion.
Förvaring
Oöppnad förpackning: svalt och torrt. Öppnad förpackning: svalt och torrt.
Hållbarhet
Öppnad förpackning: se Bäst-före-datum.
Innehåll & näringsdeklaration:
per 100 g
Energi: 1461 kJ / 350 kcal
Fett: 0,3 g
Kolhydrater: 76 g
Protein: 10,5 g
[Durumvete]mjöl*, vatten.
*KRAV.
Fakta om produkten: Ursprungsland:IT