Äkta Shiratakinudlar! Shiratakinudlar är vita, tunna, genomskinliga, förkokta japanska nudlar. De består huvudsakligen av vatten, ca. 97%, och resten är konjakmjöl. Konjakmjöl är tillverkat av konjakrot (Amorphophallus konjac). Konjakroten är rik på glukomannan som är ett lösligt kostfiber.
Shiratakinudlar är low-carb och har ett lågt kaloriinnehåll, det är därför de är mycket populära runt om i världen och används i samband med viktminskning och lågkolhydratkost. De är dessutom glutenfria och med en neutral smak som gör dem perfekta att krydda med dina egna favoritkryddor!
Ursprungsland: Kina.
Tillagning: Häll av vätskan från påsen och skölj nudlaran i kallt vatten. Häll därefter på kokande vatten och låt dra några minuter. Häll av vattnet och tillsätt i t.ex. wok, sallad, soppa eller din favoriträtt och njut.
Näringsvärde per 100 g:
Energi: 5 kcal,
Protein: 0 g,
Kolhydrater: 0,4 g,
Fibrer: 4 g,
Natrium: 2 mg.
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter