Japansk sojasås tillverkad enligt traditionell, hantverksmässig metod. Tillverkningsprocessen är långsam. Kokta sojabönor och krossat, rostat vete fermenteras med de naturliga jästsvamparna Koji. Sojasåserna lagras på träfat i flera månader för att rätt smak ska utvecklas. Mild men fyllig och med god sälta. Sojan håller Excellent Grade enligt det Japanska klassificeringssystment och räknas som mörk.
Förvaring
Oöppnad förpackning: svalt, torrt och mörkt. Öppnad förpackning: tillslut förpackningen.
Hållbarhet
Öppnad förpackning: se Bäst-före-datum.
Innehåll & näringsdeklaration:
per 100 g
Energi: 255 kJ / 61 kcal
Fett: 0 g
Kolhydrater: 8 g
Protein: 7,3 g
Vatten, [sojabönor]* (18 %), [vete]*, havssalt.
*KRAV.
Fakta om produkten: Ursprungsland:JP