Buljongernas buljong!
Använd buljong i kokvattnet för att ge pasta , grönsaker och gryn fin färg och smak. Tillsätt buljongen i slutet av koktiden vid tillredning då saltet i buljongen kan göra så att kornet sluter sig och blir hårt.
Användning: Blanda 10 gram buljong (ca 1 msk) med 1/2 liter vatten. Motsvarar 1 buljongtärning.
Ingredienser: Havssalt, rissirap*, majsstärkelse*, grönsaker* 12,7% (palsternacka*, lök*, morötter*, purjolök*, pumpa*), kryddor* (gurkmeja*, vitlök*, vitpeppar*, libbstickarot*, fänkålsfrö*), solrosolja*, örter* (persilja*, libbsticka*), koncentrerad grönsaksjuice* (morot*, lök*), naturligt libbstickaextrakt. *Ekologiskt certifierad ingrediens.
Energi (kJ/kcal): 899/213
Fett (g): 2,3
varav mättat (g): 0,3
Kolhydrater (g): 43,3
varav sockerarter (g): 7,8
Protein (g): 2,2
Salt (g): 41,5
Produktbeteckning
Ekologisk, glutenfri grönsaksbuljong.
Allergener
Kan innehålla spår av mjölk, selleri, senap och ägg.
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter