Miso Barley opastöriserad (Mugi) Eko 300 g
En pasta av fermenterade sojabönor och korn. Mycket viktigt i det japanska köket. Hälsosam och användbar. Miso används nästan som buljong, och ger fyllig umami-smak till soppor, grytor, marinader och dressingar. Clearsprings miso görs enligt gammal tradition, där mison fermenteras under lång tid. Miso är näringsrik och innehåller levande enzymer som är bra för magen.
Innehållsförteckning:
Fermenterat råris**, hela [soja]bönor**, havssalt, vatten.
**EU-ekologisk.
• Energi: 494 kJ / 118kcal
• Fett: 3,8 g
• Varav mättat fett: 0,65 g
• Varav enkelomättat: 0,8 g
• Varav fleromättat: 2,39 g
• Kolhydrater: 9,6 g
• Varav sockerarter: 9,5 g
• Protein: 11,4 g
• Salt: 14 g
• Fiber: 8,5 g
• Övriga näringsämnen: Kalcium 59,6 g, kalium 346 mg, järn 1,4 mg. g
Hållbarhet
Öppnad förpackning: 60 dagar.
Förvaring
Oöppnad förpackning: svalt, torrt och mörkt
Öppnad förpackning: kyld
Innehåller: gluten, soja.
Kan innehålla spår av: sesamfrön.
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter