Naturligt bryggd japansk miso med en tvist: Clearsprings ekologiska miso på kikärtor är tillverkad utan sojaprodukter av våra tredje generationens tillverkare i Nagano.
Mison är ekologisk, fermenterad, opastöriserad och lämplig för veganer. Den tillverkas på samma traditionella japanska metod som vårt flaggskepp Miso råris. Mjuk, fyllig smak som perfekt balanserar den nötiga sötman hos kikärtor med den umami-rika smaken i traditionell miso. Otroligt mångsidig - du kan använda den i misosoppa, stuvningar, grytor, dressingar, som krydda eller som glaze.
Ingredienser: Kikärtor* (47%), fermeterat ris* (34%), havssalt, vatten. *Ekologiskt odlad
Näringsvärde | g per 100g |
---|---|
Energi kJ: | 686 |
Energi kCal: | 163 |
Fett: | 2.1 |
varav mättat: | 0.3 |
Kolhydrater: | 26 |
varav sockerarter: | 19 |
Protein: | 6.8 |
Salt: | 11.8 |
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter