MSC-certifierad norsk torskbuljongpulver (Gadus Morhua).
Labbtestade för:
Mikrobiologisk testning
Enterobacteriaceae
Escherichia coli
Salmonella
Mögel och jäst
antal plåtar
Tungmetaller
Kadmium (Cd)
Kvicksilver (Hg)
Bly (Pb)
Hur man använder Arctic Fish Broth
Lägg 1 eller 2 matskedar i en kopp och häll i 100 ml varmt (filtrerat, mineraliserat) vatten. Krydda efter smak!
Andra sätt att använda vår Arctic Fish Bouillon är att strö den i pulverform över måltider som smaksättning eller lägga till den i grytor och såser för extra smak. Dessutom kan du använda den som bas för vilken fiskrätt som helst, som fisksoppa, skaldjursrätt – idéerna är oändliga!
Ursprung
Vår högsta prioritet är kvaliteten på våra råvaror.
Det är därför vår Arctic Fish Broth är gjord av MSC-certifierad vild norsk torsk från Norges renaste vatten.
Som med alla våra produkter producerar vi endast små partier. Detta gör att vi kan kontrollera våra standarder från början till slut. Och vi kan säga att de är höga.
Metod
MSC Certified Arctic Fish Broth kommer från noggrant utvalt kött från MSC-certifierad vild norsk torsk. Råvarorna ångkokas, torkas och mikromals till fint pulver. Processen är mycket skonsam vilket bevarar alla viktiga mikronäringsämnen i fisken. Resultatet är ett otroligt näringsrikt, proteinrikt fiskbuljongpulver.
Labbtestad och utan tillsatser
MSC Certified Arctic Fish Broth är formulerad utan emulgeringsmedel, konserveringsmedel, salt, smakförstärkare och andra tillsatser. Faktum är att hela vår produktlinje är 100 % fri från tillsatser. Bara en ingrediens utan något av det dåliga. Dessutom har vår MSC-certifierade Arctic Fish Broth testats av tredje part för tungmetaller, mögel och dess höga biotillgängliga proteininnehåll.
Lagring
MSC Certified Arctic Fish Broth i rumstemperatur på en torr plats. När den väl har öppnats föreslår vi att du stänger förpackningen tätt efter varje användning för att bevara alla näringsämnen. Hållbarheten för den oöppnade produkten är 24 månader.