Produkten har blivit tillagd i varukorgen
CartDin varukorg är tom!  
Varumärke: TerrasanaArtikelnummer: 3680

Terrasana Miso Mugi 400g

92 kr
Finns i lager
Beställningsvara
.
Beställningsvara

Miso Mugi

Ingredienser: sojabönor, korn, vatten, havssalt, koji.

 

Lilla misoskolan

Det finns många olika sorters miso att hålla koll på. Lär känna några av våra favoriter:

Shiro miso - tillverkas av jästa sojabönor och ris. Eftersom jäsningsprocessen, tar två till sex veckor och jäsningen sker endast på ris, är smaken mild och lite söt. Kan användas som bas i soppor och är perfekt tillsammans med grönsaker.

Genmai miso - är gjord på sojabönor och opolerat brunt ris. Den har en mediumstark smak, vilket gör den idealisk som en bas för misosoppa, fisk och grönsaksrätter, såser och dressingar.

Mugi miso - är tillverkad av sojabönor och korn, och gör sig särskilt bra med grönsaker, tofu och sjögräs.

Miso hatcho - är en stark, opastöriserad sojapasta som på ett traditionellt japanskt sätt fermenteras i minst 24 månader. Används som krydda för soppor, såser, grönsaker, kött- och skaldjursrätter.

 
Ingen av dessa innehåller tillsatt socker.

 

TerraSana Mugi Miso 400g:

Authentic Japanese soya seasoning made from soya beans, barley, sea salt and koji-ferment.

Great in soups, sauces and stews!

Fermented for 18 months in cedar barrels, this miso has a beautifully rich flavour as well as great nutritional benefits.

 

Ingredients: soya beans*, barley*, water, sea salt, koji-ferment.
*from organic agriculture

 

 

Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information