Maqui bären har sitt ursprung från Patagonia-regionen i Chile, frukten från Maqui plantan kallas ”Aristotelia chilensis” den växer på hårda bergsområden, där den absorberar en häpnadsväckande mängd näring från marken. Tack vare det så är denna frukt en av dem mest antioxidantrika frukterna i världen, den har en väldigt hög ORAC värde och en betydande koncentration av antocyaner (särskilt delfinidin) och polyfenoler, Och inte bara det, Maqui bär är en utmärkt källa av Vitamin A, C, kalcium, järn och kalium.
PRODUKTION
Rawpowder’s Maqui skördas av Mapuchefolket, som slår på dem flexibla trädgrenarna för att återvinna frukten, och sedan placera fallna löv och kvistar bredvid för att skapa gödsel.
Frukten frystorkas som sedan upphettas för att förånga det frusna vattnet, därefter mals den till pulver. En hög procent av alla näringsämnen stannar kvar i frukten.
INGREDIENSER
Frystorkad Maqui bär från Chile.
REKOMENDERAD ANVÄNDING
Tillägg 1-2 tsk/ av pulvret till mjölk, juice etc, Alternativt så kan du strö det på din måltid.
Vi rekommenderar att ni börjar med halva doseringen de första 2 veckorna för att minimera sidoeffekterna av avgiftningen.
Förvaras i ett kallt, mörkt, torrt utrymme(ca 18 °C – 20 °C). Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Kontakta en läkare innan du använder denna produkt om du är under medicinsk behandling, gravid eller ammande. Om du upplever biverkningar ta ett uppehåll och konsultera din läkare. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.
Näringsinnehåll per 100 gram
Energi: 1634 kJ / 389 kcal
Protein: 5.2 g
Fett: 7,6 g
Kolhydrater: 75 g
varav sockerarter: 24 g och kostfibrer: 46g
vatten: 9,5g
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter