Majsmjöl är glutenfritt och lättsmält mjöl som kan ätas av de flesta. Exempel på saker man kan göra på majsmjöl är tortillas, välling, kaksmet, majsbröd, pannkakor och muffins.
Majsgröt (4 port): Koka 1 dl majsmjöl i 3 dl vatten på låg värme under ständig omrörning i 5-8 minuter. Smaksätt med t.ex. salt, lönnsirap och russin.
Ingredienser: Ekologiskt, råtorkat majsmjöl (100%).
Ursprungsland: Frankrike.
Förvaring: Förvaras torrt och svalt.
Näringsvärde per 100 g:
Energi: 1439,3 kJ/ 344 kcal
Fett: 0,8 g,
- varav mättat fett: 0,2 g,
Kolhydrater; 74,2 g,
- varav sockerarter: 1,5 g,
Protein: 7,8 g,
Salt: 0 g.
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter