Kokossmör - ekologiskt och kallpressat!
Mother Earth RAW Virgin Kokossmör är kallpressad av färsk kokos från Sri Lanka. Kokosen är noga utvald för att uppnå högsta kvalitet. Oljan pressas under ett par timmar, vilket är den enda press som görs. Temperaturen kan därför hållas under 45 grader celsius. I kokossmöret lämnar man fruktköttet från kokosen, till skillnad från RAW Virgin Kokosolja, vilket höjer kokosupplevelsen än mer och ger en extra sötma.
Ät kokossmöret som det är, toppa på bakverk, smoothies eller blanda med vatten för att göra en kokosmjölk. Du kan också använda det som ett bredbart pålägg på smörgåsen eller varför inte i soppor och smoothies? Kom dock ihåg att välja kokosolja istället när du steker - här lämpar sig smöret mindre bra.
Oljan i smöret smälter vid över 25 °C men stelnar igen vid svalare temperatur. Vill du ha kokossmöret riktigt krämigt kan du med fördel låta det stå framme en varm dag eller sänka ned burken i ett ljummet vattenbad.
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter