Hatcho Miso innehåller mer protein och mindre salt an andra misosorter. Tillverkas enligt traditionell japansk medtod och fermenteras och lagras på ekfat.
Ingredienser: Fermenterade hela sojabönor*, vatten, havssalt, rostat kornmjöl*.
• Energi: 895 kJ / 214kcal
• Fett: 10,4 g
• Varav mättat fett: 2,12 g
• Varav enkelomättat: 3,26 g
• Varav fleromättat: 4,56 g
• Kolhydrater: 12,7 g
• Varav sockerarter: 1,8 g
• Protein: 23,3 g
• Salt: 10,75 g
• Fiber: 6 g
Innehåller: gluten, soja.
* = Ekologisk
• Energi: 895 kJ / 214kcal • Fett: 10,4 g • Varav mättat fett: 2,12 g • Varav enkelomättat: 3,26 g • Varav fleromättat: 4,56 g • Kolhydrater: 12,7 g • Varav sockerarter: 1,8 g • Protein: 23,3 g • Salt: 10,75 g • Fiber: 6 g
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter