Vassleprotein är ett naturligt protein som finns i mjölk. Det skiljer sig från många andra proteiner på grund av dess aminosyraprofil och absorptionshastighet. Ursprunget är uteslutande ultrafiltrerat vassleprotein från mjölk från skandinaviska gårdar. Protein stödjer muskelsyntes som är en viktig uppbyggande process.
Vassleprotein används ofta i anslutning till träning för att stimulera återuppbyggnad och återhämtning. Protein i anslutning till träning bidrar nämligen till att bibehålla och öka muskelmassan. Vassleprotein är ett protein med ett komplett innehåll av alla 20 aminosyrorna. Det är en särskilt rik källa till aminosyran leucin. Leucin spelar en viktig roll i muskelproteinsyntes, den process genom vilken kroppen reparerar och regenererar muskler.
Varje servering innehåller också en vitamin- och mineralkombination som hjälper proteinsyntesen och energiomsättningen, vilket säkerställer att protein absorberas och används effektivt av kroppen*.
• Vassleprotein bidrar till ökad muskelmassa
• Vassleprotein används ofta i anslutning till träning för att stimulera återuppbyggnad och återhämtning.
• Med matspjälkningsenzymer och mjälksyrabakterier som underlättar upptaget av protein och bryter ner laktos.
• *B6-vitamin bidrar till normal protein- och glykogenomsättning
• *B12-vitamin har en roll i celldelningsprocessen
• Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer
• *C-vitamin bidrar till normal energiomsättning
• *B3-vitamin bidrar till normal energiomsättning
• *Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och proteinsyntes
• *Kalcium bidrar till normal muskelfunktion och energiomsättning
Dosering:
Blanda 30 g (ca. en skopa, 50 ml) med 300 ml vatten i en shaker.
Drick vid behov som ett praktiskt mellanmål eller före och efter träning. Det är viktigt med en mångsidig kost och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
Innehåller sötningsmedel (steviolglukosider) överdriven konsumption kan ha laxerande verkan. Innehåller MJÖLK och SOJA.