MISO RÅRIS OPASTÖRISERAD (GENMAI) 300G EKO
En pasta av fermenterade sojabönor och ris. Mycket viktigt i det japanska köket. Hälsosam och användbar. Miso används nästan som buljong, och ger fyllig umami-smak till soppor, grytor, marinader och dressingar. Clearsprings miso gör enligt gammal tradition, där mison fermenters under lång tid. Miso är näringsrik, smakrik och innehåller levande enzymer som är bra för magen.
Denna robusta opastöriserade miso som kallas Genmai Miso i Japan har utvecklats för att ha ett så högt näringsinnehåll som möjligt. Den tillverkas av hela sojabönor och råris.
Innehållsförteckning
Hela sojabönor* (46%), fermenterat råris*(33%), havssalt, vatten. * = Ekologisk
• Energi: 518 kJ / 124kcal
• Fett: 4,45 g
• Varav mättat fett: 0,76 g
• Varav enkelomättat: 1,04 g
• Varav fleromättat: 2,65 g
• Kolhydrater: 17,9 g
• Varav sockerarter: 7,1 g
• Protein: 12,1 g
• Salt: 13,25 g
• Fiber: 8,9 g
• Energi: 518 kJ / 124kcal
• Fett: 4,45 g
• Varav mättat fett: 0,76 g
• Varav enkelomättat: 1,04 g
• Varav fleromättat: 2,65 g
• Kolhydrater: 17,9 g
Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter